Ώρες λειτουργίας του ιατρείου: Δευτέρα & Πέμπτη - 6-8 μ.μ
 
 

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Γεωργαντάς γεννήθηκε στην Τρίπολη, όπου και τελείωσε το Λύκειο. Εισήχθη με εξετάσεις στην  Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε το 1976 με "Λίαν Καλώς". Εξεπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις από τον Ιανουάριο 1977 ως τον Μάιο του 1979. Αγροτικό...

Απόψεις Ασθενών

 1. Γιά το χειρουργικό πρόβλημά μου κατέληξα στον κύριο Γεωργαντά μετά από ένθερμη σύσταση από στενό μου φίλο καθηγητή Πανεπιστημίου, που γνώρισε τον γιατρό και έλυσε το δικό του πρόβλημα. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την πληρότητα του γιατρού στην διάγνωση, επέμβαση και μετεγχειρητική μου παρακολούθηση. Ο επαγγελματισμός και η ανθρώπινη συμπεριφορά του μου δίνουν το δικαίωμα να τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Τον ευχαριστώ από καρδιάς

  Θεόδωρος Πετρόπουλος
  Πλοιοκτήτης

 2. Γνωρίζω τον κύριο Γεωργαντά σχεδόν 30 χρόνια από το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ,όπου εργαζόμουν.
  Άριστος χειρουργός,όλο το προσωπικό του νοσοκομείου τον εμπιστευόταν με κλειστά μάτια.
  Και ταυτόχρονα με ευγένεια και καλοσύνη που σε κέρδιζε,πάντα πρόθυμος να προσφέρει.
  Εύχομαι πάντα να συνεχίσει έτσι όπως τον ξέρω,γερός και χαμογελαστός.

  Χαράλαμπος Κοντούλης
  πρώην εργαζόμενος Τεχνικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ

 3. Οφείλω απεριόριστη ευγνωμοσύνη στον χειρουργό Δημήτρη Γεωργαντά για την επιτυχή έκβαση της επέμβασης την οποία πραγματοποίησε στην σύζυγό μου. Η επιστημονική του γνώση, η υπευθυνότητα και η ανθρωπιά του μας στήριξαν σε κάθε βήμα έως την πλήρη αποθεραπεία της. Ο κύριος Γεωργαντάς είναι η περίπτωση του γιατρού που τιμά τον όρκο που έδωσε στην επιστήμη και την κοινωνία. Ένα ολόθερμο ευχαριστώ.

  Με εκτίμηση
  Γεράσιμος Ανδρεάτος
  Τραγουδιστής

 4. Τα τελευταία χρόνια η οικογένειά μου πέρασε δύσκολες καταστάσεις υγείας.
  Όμως είχαμε δίπλα μας έναν εξαιρετικό γιατρό και ένα θαυμάσιο άνθρωπο που έκανε τα αδύνατα δυνατά!  Τον επιλέξαμε διότι η σύζυγος τον ξέρει πολλά χρόνια από το ΥΓΕΙΑ όπου εργαζόταν, και τον είχε διακρίνει διότι ξεχώριζε σε όλα του. Στέλνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό Γεωργαντά και άλλο ένα εξίσου μεγάλο στον άνθρωπο Δημήτρη!

  Αληθινά ευγνώμονες μέσα από την καρδιά μας.
  Σπύρος Αγαπίδης

 5. Στον άξιο χειρουργό Δημήτρη Γεωργαντά στέλνω από καρδιάς τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες, για την σωτήρια και πολύωρη επανεπέμβαση που μου έκανε.
  Το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα επιτυχημένο, όπως ακριβώς μου το είχε περιγράψει εκ των προτέρων.
  Παρά τις φοβίες μου από προηγούμενες επεμβάσεις με άλλους χειρουργούς, στάθηκε συνεχώς δίπλα μου μετεγχειρητικά, με ανθρώπινη και άψογη παρακολούθηση και για άλλη μια φορά
  χίλια ευχαριστώ, για όλα.

  Θεόδωρος Ματζώρος
  Aντιπρόσωπος αυτοκινήτων

 6. Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου στον χειρουργό Δημήτρη Γεωργαντά που με την εμπειρία και τις γνώσεις του έσωσε την μητέρα μου από τα χειρότερα. ‘Εχοντας διαγνώσει την πάθηση που παρουσίαζε, και με το συγκινητικό ενδιαφέρον και την επιμονή του μας έπεισε να την μεταφέρουμε από το κρατικό νοσοκομείο στο ΙΑΣΩ General όπου και τελικά γλύτωσε. Η συνεχής φροντίδα του στην διάρκεια της νοσηλείας της ήταν για όλους μας βάλσαμο.

  Γιατρέ μου πάντα επιτυχίες
  Με την ευγνωμοσύνη όλης της οικογένειας

  Χαράλαμπος Κιούλος
  Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας

 7. Γνωρίζω τον χειρουργό κύριο  Γεωργαντά πάνω από τριάντα χρόνια, από το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, όπου συνεργαστήκαμε άψογα, εγώ σαν αδελφή νοσηλεύτρια.
  Άριστος χειρουργός, και άνθρωπος με κεφαλαία. Όλο το προσωπικό τον αγαπούσε και τον εμπιστευόταν.
  Η ανταπόκρισή του ήταν σαν να φρόντιζε μέλη της οικογένειάς του.
  Πάντα αθόρυβος και ευγενής με όλους τους εργαζόμενους.
  Να είστε καλά κύριε Γεωργαντά και η εμπιστοσύνη μας γιά σας είναι αμέριστη.

  Με εκτίμηση,
  Γιώτα Ρουμελιώτη

 8. Γνωρίζω τον χειρουργό Κο Δημήτρη Γεωργαντά,πολλά χρόνια. Αντιμετώπισε άψογα σε κάθε επέμβαση που χρειάστηκε όλη μου την οικογένεια. Εύχομαι να συνεχίσει  να ασκεί το λειτούργημά του με τον ίδιο ζήλο και ανθρωπιά,που αντιμετώπιζε τους ασθενείς του όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, για ό,τι έχει κάνει για την οικογένειά μου και εμένα προσωπικά. Εύχομαι «Αχρείαστος» να είναι, μα  μόνο στα χέρια του,  αν χρειαστεί, θα εμπιστευτώ εμένα,την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Να είναι πάντα καλά!

  Γιόλα  Γ. Ψαροπούλου

 9. Ο χειρουργός Δημήτρης Γεωργαντάς είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και άριστος επιστήμονας. Ύστερα από πολλά χρόνια γνωριμίας και συνεργασίας μαζί του τον εμπιστεύομαι απόλυτα για την επιστημονική του κατάρτιση και την συνέπειά του. Τον έχω συστήσει ανεπιφύλακτα σε δικούς μου ανθρώπους και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν. Όσες φορές τον χρειάστηκα ήταν πάντα δίπλα μου.
  Εύχομαι πάντα να συνεχίζει με συνέπεια και ανθρωπισμό να υπηρετεί την θεία τέχνη της Χειρουργικής.

  Κουρτίδου Μαρία (πρώην νοσηλεύτρια Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»)

 10. Γνωρίζω τον κ.Γεωργαντά από το έτος 1987 στη διάρκεια του οποίου νόσησα από Ca εντέρου. Ο ιατρός από τότε μέχρι σήμερα με την υψηλή επιστημονική του κατάρτιση και την επαγγελματική του υπευθυνότητα κατάφερε να μου δώσει ύστερα από αλλεπάλληλα σοβαρά χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκα, μια άριστη ποιότητα ζωής.

  Τον ευχαριστώ θερμά.Θεοδώρα Κοζώνη

 11. Το έτος 1987 η σύζυγός μου νόσησε από Ca εντέρου. Η σοβαρότητα του περιστατικού μας οδήγησε κατόπιν συστάσεων στον ιατρό Γεωργαντά Δημήτρη ο οποίος κατάφερε να την χειρουργήσει με επιτυχία και άριστα αποτελέσματα. Τον ευχαριστώ θερμά.

  Μανώλης Κοζώνης

 12. Δημήτρης Γεωργαντάς .Ο Χειρουργός μου. Ο Γιατρός μου. To 2005 η ζωή μου ήρθε στα χέρια του. Θα πω τέσσερις λέξεις: υπεύθυνος επιστήμονας, υπέροχος άνθρωπος!Ευχαριστώ Γιατρέ μου που υπάρχετε. Ευχαριστώ για τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη που μου εμπνεύσατε.

  Ευχαριστώ για τη γιατρειά μου. Γειά στα χέρια σας! Καλλιόπη Γεωργίου. Αθήνα 2014.

 13. O γιατρός κος Γεωργαντάς φρόντισε με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία τον πατέρα μας, και πέρα από τις εξαιρετικές ιατρικές υπηρεσίες που προσέφερε στην οικογένειά μας υπήρξε αρωγός για όλο το μετέπειτα χρονικό διάστημα συμπαραστεκόμενος στο πρόβλημά μας.
  Γιατρέ σ’ ευχαριστούμε για ό,τι έκανες για εμάς.

  Μάρθα  Ψυλλάκου.

 14. Ονομάζομαι Ζηνοβία Μπάστα «πρώην νοσηλεύτρια νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ».
  Φέτος κλείνουν 21 χρόνια από την ημέρα που γεννήθηκα ξανά.
  Δεν ήσασταν απλά ο γιατρός που με χειρούργησε και με έσωσε, αλλά ο άνθρωπος που με την ποιότητα, το ήθος και τον επαγγελματισμό του μ’έκανε να πιστέψω ότι τα καλύτερα έρχονται !!

  Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

 15. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον κο Γεωργαντά. Είναι άψογος ως χειρουργός, η επέμβαση που μου έκανε διήρκησε 5 ώρες και όλα πήγανε πάρα πολύ καλά. Τον εκτιμώ όμως και για το ήθος του και το ανιδιοτελές ενδιαφέρον που δείχνει στους ασθενείς του»

  Χρήστος Γ. Μάγγος

 16. Άριστη επιστημονική χειρουργική πληρότητα και εξαιρετική γενική ιατρική κατάρτιση.
  Υψηλού βαθμού τεχνική χειρουργική δεινότητα και αποτελεσματικότητα.
  Άνθρωπος με πνευματική καλλιέργεια και μόρφωση, ακεραιότητα χαρακτήρος
  και αξιοπρέπεια. Ιατρός με ευσυνειδησία και υπευθυνότητα, με αγάπη και σεβασμό στον  πάσχοντα συνάνθρωπο.
  Αυτός είναι ο Δημήτρης Γεωργαντάς που γνώρισα. Του οφείλω το ζειν.

  Ανδρέας Πολίτης – Oφθαλμίατρος.

 17. Ονομάζομαι Γεωργία Φιορέτζη , ήμουν ασθενής του Ιατρού κ. Δημητρίου Γεωργαντά
  από τον οποίο χειρουργήθηκα στο έντερο προ 9 ετών , με επιτυχία.
  Εμεινα πολύ ευχαριστημένη από το ενδιαφέρον που επέδειξε σε μένα
  σαν γιατρός και σαν άνθρωπος ακόμα και σήμερα και τον ευχαριστώ γι αυτό.

 18. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να εκφράσω δημοσίως κάποια λόγια για τον αξιόλογο γιατρό και άνθρωπο Κον Δημήτριο Γεωργαντά. Το 2002 , ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά για την οικογένειά μας και η ψυχολογία όλων μας ήταν πεσμένη ώσπου μας συνέστησαν αυτόν τον άνθρωπο και μετά γιατρό Κον Γεωργαντά.Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος , μας βοήθησε πάρα πολύ αλλά ιδιαιτέρως στάθηκε δίπλα μας έντονα. Όσον αφορά την περιγραφή των ιατρικών  ικανοτήτων  δεν υπάρχουν λόγια , όμως το ότι ήταν καθημερινώς δίπλα μας , ήταν το σημαντικότερο για εμάς. Θεωρούμε την οικογένειά μας τυχερή που γνωρίσαμε αυτόν τον άνθρωπο και εξαίρετο επιστήμονα.

  Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα κάνατε για εμάς. ΠΡΙΦΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

 19. Ο Γιατρός μας, ο«Άνθρωπος – Γιατρός». Έχει χειρουργήσει  όλα τα μέλη της οικογένείας μου και όχι μόνο, συγγενείς – φίλους -γνωστούς. Είμαστε όλοι, όχι απλά ευχαριστημένοι αλλά όσα και να γράψω για τον κ.Γεωργαντά είναι πολύ λίγα γι’ αυτά που έχει κάνει αυτός για μας. Ο σύζυγος μου είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας στο στομάχι και γενικότερα στο έντερο και οσάκις είχε πρόβλημα ο κος Γεωργαντάς τον ανακούφιζε. Ο σύζυγός μου τον αποκαλούσε Σωτήρα του.
  Ο κος Γεωργαντάς μετά το χειρουργείο επισκεπτόταν τον ασθενή του και τον επισκέπτεται πρωί και βράδυ και όχι μόνο. Εξακολουθεί μετεγχειρητικά να τηλεφωνεί για αρκετό χρονικό διάστημα τους ασθενείς του να μαθαίνει την πορεία της υγείας τους. Όλοι μας, όσα ευχαριστώ κι αν εκφράσουμε για τον κο Γεωργαντά είναι πολύ λίγα για όσα έχει κάνει εκείνος για μας.

  Με πολύ αγάπη  Βάγια Βαλασάκη,τ.προισταμένη Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

 20. Κος ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ! ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ Κο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ  ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ , ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ Κου ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ! ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

  Γιάννης  Καλογήρου

 21. Πριν από ένα σοβαρό χειρουργείο, όταν φοβάσαι σαν μικρό παιδί, εκτός από ένα καλό γιατρό, χρειάζεσαι κι ένα καλό μπαμπά. Να σε ακούει με υπομονή, να σε καθησυχάζει, να μη σε αποπαίρνει όταν παραλογίζεσαι και να σε πείθει πως ξέρει τι κάνει. Όλα αυτά τα πέτυχε ο κύριος Γεωργαντάς από την πρώτη μας συνάντηση. Τον εμπιστεύτηκα αμέσως.  Έχουν περάσει δέκα τρία χρόνια  από τότε κι όποτε τον δω αισθάνομαι ότι καμαρώνει για την καλή μου υγεία και την καλή μου διάθεση γνωρίζοντας πως «έχει βάλει το χεράκι του»!

  Ελεονώρα  Σουρλάγκα  Ψυχολόγος-Συγγραφέας

 22. Ευχαριστούμε τον ιατρό χειρουργό Γεωργαντά Δημήτριο ο οποίος με την άρτια επιστημονική κατάρτιση αλλά και τον ανθρωπισμό που τον διακρίνουν αντιμετώπισε με επιτυχία επείγουσες καταστάσεις που αφορούσαν δύο μέλη της οικογένειάς μας και τα οποία επανήλθαν πλήρως σε σύντομο χρονικό διάστημα. Του χρωστάμε ευγνωμοσύνη ως γονείς, συνάδελφοι αλλά και φίλοι.

  Μιχάλης και Δούκισσα Λυγιά (Kαρδιολόγος-Μικροβιολόγος)

 23. Ο χειρουργός Δημήτρης Γεωργαντάς κατά την άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος πετυχαίνει το αρμονικό συνταίριασμα της ανθρωποκεντρικής επιστήμης με την ιατρική τέχνη και το φιλοσοφικό στοχασμό, ταυτίζοντας την επαγγελματική της άσκηση με τις ηθικοδεοντολογικές αρχές και τις ουμανιστικές αξίες. Στο πρόσωπο του ιατρού Δημ. Γεωργαντά έχουμε τον ιδανικό συνδυασμό του Ανθρώπου και του επιστήμονα που τιμά τον όρκο του Ιπποκράτη και την αρκαδική καταγωγή του.

  Ευάγγελος Κ. Αλεξόπουλος, Δικηγόρος

 24. Η προσφορά του ιατρού Δημήτρη Γεωργαντά είναι ανεκτίμητη για όλους εκείνους τους ανθρώπους που εμπιστεύονται στα χέρια του την υγεία τους. Προσπαθεί να ανακουφίσει τον άνθρωπο από τον πόνο, την αρρώστια και τον φόβο. Ο στόχος του είναι πάντα η ίασις του ασθενή! Πέραν από τις εκπληκτικές χειρουργικές επιδόσεις του, αξίζει να επισημανθεί η ακρίβεια στις διαγνώσεις του και η προβλεπτική του ικανότητα. Η ζωή του είναι σεμνή, είναι αχώριστος της ηθικής και διακρίνεται για την ευρυμάθειά του.Αξίζει πραγματικά ο κάθε ασθενής να εμπιστεύεται τον χειρουργό Δημήτρη Γεωργαντά! Μαργαρίτα Ι.

  Λουμάκη, Συμβολαιογράφος

 25. Ο χειρουργός Δημήτρης Γεωργαντάς αποτελεί γιά την οικογένειά μου σημείο αναφοράς γιατρού και ανθρώπου.
  Εκτός από τον σύζυγό μου έχει χειρουργήσει με απόλυτη επιτυχία άλλους συγγενείς και φίλους μας.
  Η ιατρική του γνώμη αποτελεί  εγγύηση και σιγουριά.

  Τον ευχαριστώ από καρδιάς γιά ότι έκανε γιά όλους μας, Δήμητρα Φίνα

 26. Με τον χειρουργό Δημήτρη Γεωργαντά συνεργασθήκαμε πολλά χρόνια στο νοσοκομείο και πάντα είναι γιά όλο το προσωπικό που γνώρισα, ο χειρουργός εμπιστοσύνης και σεβασμού. Τον εμπιστεύτηκα σε όποιο ιατρικό πρόβλημα μου προέκυψε και πάντα πήρα την άψογη χειρουργική και ιατρική του φροντίδα.Τον ευχαριστώ θερμά . Αντίστοιχο άψογο επαγγελματισμό έδειξε και σε πολλούς συγγενείς και φίλους που χειρούργησε.

  Γειά στα χέρια σου γιατρέ μου,νάσαι πάντα καλά γιά  να σώζεις τον κόσμο. Γεωργία  Δραγάτση (πρώην νοσηλεύτρια ΥΓΕΙΑ).

 27. Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, όχι μόνον στον άνθρωπο Δημήτρη Γεωργαντά, αλλά και στον Χειρουργό Δημήτρη Γεωργαντά. Δεν επιθυμώ να αναφέρω μόνον τις εξαιρετικές ιατρικές υπηρεσίες του σε εμένα (λαπαροσκοπική επέμβαση χολής πριν από 27 έτη), και τα άλλα μέλη της οικογένειας μου, αλλά θέλω να αναφέρω το σημαντικότερο: Την «τηλεφωνική σου» διάγνωση της περιτονίτιδας του υιού μου Θανάση και την άμεση αντίδρασή σου στο να κάνεις μεταμεσονύκτιο χειρουργείο, το οποίο φυσικά έσωσε την ζωή του. Είθε να χαίρεις άκρας υγείας και να μας παρέχεις τις πολύτιμες υπηρεσίες σου. Ευχαριστίες από εμένα και όλη την οικογένεια μου.

  Γιώργος  Γεωργίου   Μηχανολόγος -Ηλεκτρολόγος   Ε.Μ.Π.

 28. Ο κύριος Δημήτριος Γεωργαντάς: Ο καλός μας άγγελος! Είναι πολύ σπουδαίο να υπάρχει κάποιος στον οποίο θα προστρέξεις για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας με τη σιγουριά ότι θα σε ενημερώσει ,θα σε κατευθύνει, θα σε καθησυχάσει, θα σε γιατρέψει! Έσωσε τον πατέρα μας χειρουργώντας τον αποτελεσματικά από τρίτου βαθμού όγκο στο έντερο , μας υπενθυμίζει τον τακτικό ιατρικό έλεγχο και για όποιο πρόβλημα είναι παρών για μας! Να είστε πάντα καλά.

  Οικογένεια Γιαννακοπούλου

 29. Προ ετών χρειάστηκε να υποβληθώ σε επέμβαση μαστεκτομής.Επιλέξαμε τον χειρουργό  Δημήτριο Γεωργαντά. Μόνο τα παρακάτω λόγια έχω να αναφέρω: «Εξαίρετος επιστήμονας και  ΑΝΘΡΩΠΟΣ, συνδυασμός απαραίτητος για την αποκατάσταση της υγείας μας. Σας ευχαριστώ και θα είμαι ευγνώμων για πάντα».

  Λίτσα Δαριβιανάκη   Ηράκλειο Κρήτης.

 30. Γνωρίζω τον Δημήτρη Γεωργαντά από το 1987, από την εποχή που ήταν συνεργάτης του αείμνηστου χειρουργού και μεγάλου Δασκάλου Γεωργίου Αυλάμη, με τον οποίον απετέλεσαν ιδανικό δίδυμο δεδομένου ότι και οι δύο τους διεκρίνοντο για το ίδιο πάθος για την επιστήμη
  τους και το λειτούργημά τους, αλλά και για τις ταυτόσημες  απόψεις για τις αξίες ζωής και τον Άνθρωπο.

  Από την αρχή της γνωριμίας μας διεπίστωσα την επιστημονική του επάρκεια αλλά και τη συνέπεια και την ευσυνειδησία με την οποία ασκούσε το ιατρικό λειτούργημα. Κατέληξε να γίνει και αυτός, κάτι σαν τον οικογενειακό μας γιατρό, πρόθυμος να  συνδράμει και να συμπαρασταθεί σε οποιοδήποτε ιατρικό περιστατικό  μου προέκυπτε.

  Αναφέρω ότι, ειδικά την υπερήλικα μητέρα μου, την έσωσε από βέβαιο θάνατο, φέροντας σε πέρας με επιτυχία,  βαρειά και δύσκολη χειρουργική επέμβαση κοιλίας. Είναι τιμή μου και χαρά μου που γνώρισα τον Επιστήμονα και Άνθρωπο Δημήτρη Γεωργαντά, και που μου δίδεται η ευχαρίστηση να τον θεωρώ φίλο μου.  Του εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς.

  Χαρά Γιαννούλη – Βασιλείου , Πολιτικός μηχανικός.

 31. Γεωργαντάς Δημήτρης, ο γιατρός που όταν τον χρειαστήκαμε ήταν  πάντα έτοιμος να ανταποκριθεί στις ανάγκες μας. Οικογενειακός μας γιατρός, είκοσι χρόνια κοντά μας. Έχει χειρουργήσει τα δυό παιδιά μου με απόλυτη επιτυχία,έχει χειρουργήσει επίσης πολλούς συγγενείς μου με την ίδια επιτυχία. Γεωργαντάς Δημήτριος σημαίνει άνθρωπος με ευαισθησίες ,ανθρωπιά,ευγένεια και άψογη συμπεριφορά. Γεωργαντάς Δημήτριος σημαίνει ο γιατρός που δεν κοιτά πρώτα την τσέπη του ασθενούς και μετά τον ασθενή,του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Κύριε Γεωργαντά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιά την ιατρική και ανθρώπινη βοήθειά σας σε όλους μας .

  ΜΙΑΡΗ  ΘΕΚΛΑ , τ. προ’ι’σταμένη νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

 32. Γνώρισα τον Δημήτρη Γεωργαντά όταν ήρθε στο Νοσοκομείο που υπηρετούσα σαν επιμελητής για να αρχίσει ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής. Εξ αρχής έδειξε το ήθος του την ευγένεια του τη φιλομάθεια του και το σεβασμό στους ανωτέρους του. Πάντοτε συνεπής στο καθήκον του ήρεμος μελετηρός με έφεση για πρόοδο προσεκτικός σχολαστικός και επιμελής στη δουλειά του , άρχισε από νωρίς να δείχνει και το εγχειρητικό ταλέντο του. Στη διετία που έμεινε στην κλινική πιστεύω ότι πήρε πολλά.
  Συνέχισε την ειδικότητα του σε άλλο Νοσοκομείο με εξαιρετικούς καθηγητές χειρουργούς ώστε τελειώνοντας την ειδικότητα έγινε ένας άξιος και ταλαντούχος χειρουργός . Εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή και έγινε διδάκτωρ της Χειρουργικής. Τον χαρακτηρίζει η τελειομανία στη δουλειά του η ευρυμάθεια και η συνεχής επιστημονική ενημέρωση. Είναι αξιαγάπητος και εμπνέει εμπιστοσύνη.

  Δρ Αλέξανδρος Γ. Βασιλακόπουλος, Χειρουργός Παίδων τ. Διευθυντής Τζανείου Νοσοκομείου.

 33. Ο χειρουργός Δημήτρης Γεωργαντάς είναι εξαίρετος άνθρωπος και λαμπρός επιστήμονας με ήθος και αυστηρή επαγγελματική συνείδηση. Η χειρουργική είναι γι’ αυτόν λειτούργημα που το υπηρετεί με πάθος και εντιμότητα.
  Είναι πάντα παρών στις δύσκολες ώρες των ασθενών του προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του και δίνοντάς τους κουράγιο και δύναμη να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις. Είναι υπόδειγμα χειρουργού, λαμπραίνει το χώρο της Ιατρικής και είναι ευχής έργον να υπάρχουν χειρουργοί σαν τον Δημήτρη Γεωργαντά.

  Οικογένεια Πέτρου Φιλιππάκου.

 34. Τα λόγια κάποιες φορές είναι δύσκολο να περιγράψουν και να αποδώσουν τα μέγιστα για το ποιόν ενός ανθρώπου, πόσο μάλλον για έναν άνθρωπο σαν τον κύριο Γεωργαντά. Ο άνθρωπος αυτός, έχει βοηθήσει την οικογένειά μας, κάνοντας τις μικρές αλλά και τις σοβαρές επεμβάσεις, ανώδυνες και περαστικές.. Πρόκειται για έναν γιατρό ξεχωριστό, που σε κερδίζει με το πρώτο καλωσόρισμα. Εξαιρετικός επιστήμων με γνώσεις και αρχές, όπου συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία του με τα σύγχρονα επιτεύγματα της τεχνολογίας, εγγυάται την καλύτερη δυνατή έκβαση κάθε περίπτωσης. Στο πρόσωπό του νιώθεις την εμπιστοσύνη και την πεποίθηση ότι βρίσκεσαι σε καλά χέρια, ενώ το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

  Σας ευχαριστούμε πολύ, Οικογένεια Δημήτρη Ψυχογιού

 35. Δυο λέξεις μπορούν να χαρακτηρίσουν τον Δημήτρη Γεωργαντά » άνθρωπος» και «εξαίρετος επιστήμονας» . Τα περιστατικά της οικογενειας μας αρκετά . Πάντα δίπλα μας σαν γιατρός, σαν φίλος , σαν άνθρωπος. Συγκεκριμένος , ξεκάθαρος, αληθινός, χαμογελαστός και πάνω από όλα εξαίρετος ΙΑΤΡΟΣ.
  Τον ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθειά του.

  Νίκος Μεντής-πρώην Αρχηγός Πυροσβεστικού  Σώματος

 36. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χειρουργό κ. Δημήτρη Γεωργαντά, ο οποίος αντιμετώπισε άμεσα και αποτελεσματικά με χειρουργική επέμβαση το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με την κύστη κόκκυγος.
  Χάρη στην άρτια επιστημονική κατάρτιση και την εμπειρία του, η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα ήταν επιτυχής και η μετεγχειρητική μου πορεία εξελίχθηκε περίφημα.
  Γιατροί σαν τον κ. Γεωργαντά, με εμπειρία, μεγάλη επιστημονική γνώση και πάνω από όλα αγάπη για τον συνάνθρωπο κοσμούν
  τον ιατρικό κλάδο.
  Ευχαριστoύμε για όλα,

  Σοφία Τουμπακάρη, Γιώργος Τουμπακάρης πρώην εργοδηγός-ηλεκτρολόγος Νοσοκ.ΥΓΕΙΑ

 37. Ο Δημήτρης Γεωργαντάς είναι για την οικογένειά μου ο γιατρός της απολύτου εμπιστοσύνης. Ταλαντούχος γιατρός με αξιοπρέπεια και μετριοφροσύνη. Σου εμπνέει σιγουριά και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν πάντα.
  Πριν από πέντε χρόνια σώζει την αδερφή μου. Με δική του προτροπή μεταφέρεται από δημόσιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, στο «ΥΓΕΙΑ» όπου την αναλαμβάνει υπεύθυνα. Για ένα μήνα δίνει μάχη και ως επικεφαλής μιας ομάδας γιατρών επτά ειδικοτήτων, που συντονίζει με τέλειο τρόπο, κάνει τελικά τη διάγνωση και το Ιατρικό θαύμα! Η οικογένειά της και εγώ τον ευγνωμονούμε.
  Πριν από ένα χρόνο στο Ιατρείο του   πραγματοποίησε τρείς δερματολογικές μικροεπεμβάσεις, παθολογικής και αισθητικής μορφής, στον άνδρα μου και στο παιδί μου με τέλειο αποτέλεσμα.
  Τον ευχαριστούμε από την καρδιά μας για όλα. Ανεπιφύλακτα όλοι μπορούν να βασιστούν στην ιατρική του γνώση και εμπειρία.

  ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Mαθηματικός

 38. Ο χειρουργός Δημήτρης Γεωργαντάς υπήρξε ο απόλυτος καθοδηγητής και εμψυχωτής μου σε δύο πολύ σοβαρά ιατρικά προβλήματα που αντιμετώπιζα. Χάρις εις την άψογη προσέγγιση στο πρόβλημά μου εμπιστεύτηκα όχι μόνο τον ίδιο αλλά και τους άριστους γιατρούς των άλλων ειδικοτήτων που επέλεξε για την περίπτωσή μου.
  Είναι πάντα παρών και μετά τα χειρουργεία . «Ακούει» τον ασθενή του ακόμη και όταν ακόμη αυτός «παραλογίζεται», από τον φόβο της επικείμενης επέμβασης. Για μεγάλο διάστημα και μετά την έξοδό σου από το νοσοκομείο σε παρακολουθεί για την πορεία της υγείας σου, με ειλικρινές και άψογο ενδιαφέρον. Είναι πραγματικά Άνθρωπος και ταλαντούχος Χειρουργός, που αξίζει την πλήρη εμπιστοσύνη κάθε ασθενούς.

  ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΟΥΚΗΣ, πρώην Διοικητής Ελληνικής Αστυνομίας

 39. Εκφράζω  τις άπειρες ευχαριστίες μου στον εκλεκτό χειρουργό κύριο Γεωργαντά γιά τις υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες που μας προσφέρει. Προ ετών το σοβαρό και επείγον χειρουργικό μου πρόβλημα το αντιμετώπισε με απόλυτη επιτυχία, σώζοντάς με κυριολεκτικά.   Ομοίως σε σοβαρή κρίση σκωληκοειδίτιδος του συζύγου μου η χειρουργική του παρέμβαση ήταν άψογη. Τέλος τον ευχαριστώ που σε πρόσφατη περιπέτεια του συζύγου μου στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ General έδρασε αποφασιστικά, βοηθώντας τον να γυρίσει υγιής στο σπίτι. Ευχαριστούμε από καρδιάς γιά όλα,

  Ρίκα  Διαλυνά – Hθοποιός